Verzenden

Wij verzenden in een koelbox. Hierin zitten 1 of meerdere dozen met uw bestelling.
Uw pakket wordt in de loop van de donder- of vrijdag bij ons opgehaald. Dezelfde dag nog zal het pakket tussen 17.30 en 22.30 uur bij u worden aangeleverd.

De bezorgtijden lijken vrij ruim, maar op de dag van bezorging, ontvangt u ( rond 14.00 uur ) een preciezer tijdstip van afleveren.

Welke bezorgdag kies ik ?
Indien uw BBQparty op vrijdag (of later) is, vult u als bezorgdag de donderdag in. U ontvangt dan uw pakket dan op donderdag tussen 18.00 en 22.00 uur. Gezien de houdbaarheid van de producten kunt u deze dan nog t/m de woensdag van de volgende week consumeren.
Is uw party op zaterdag of zondag (of later) , dan kunt u zowel voor levering op de donder- als de vrijdag kiezen. Bij de vrijdag levering (tussen 18.00 en 22.00 uur) is uw pakket t/m de donderdag van de volgende week te gebruiken.

Onze vervoerder levert uitsluitend tussen 17.30 en 22.30 uur. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw levering op de vrijdag, dan is de 2e leverpoging zaterdagavond tussen 17.30 en 22.30 uur!

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Gezien de kwetsbaarheid van de producten zal het pakket 1 keer bij u ( dus niet bij de buren! ) worden aangeboden. Bij het niet kunnen afleveren, gaat uw pakket retour!

Let op: Indien een pakket bij ons retour komt, is deze niet meer elders in te zetten en moeten we deze vernietigen!

Wij kunnen daarom het factuurbedrag NIET crediteren.