Verzenden

Uw bestelling wordt met zorg in dozen verpakt. 1 of meerdere dozen met gekoelde spullen en 1 of meerdere met vriesvers bevroren spullen. Deze worden door onze vervoerder gescheiden getransporteerd. Hierdoor komt uw bestelling ongeacht de buitentemperatuur altijd veilig op de juiste temperatuur aan. Wel zo zeker!

De dozen kunt u gewoon bij het oud papier doen. Dus geen gedoe met milieuonvriendelijke piepschuimboxen.

De bezorging is altijd overdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

U kunt het vlees direct na aankomst in uw vriezer plaatsen indien u dit op een later moment wilt gebruiken.

De spullen uit de koeldoos plaatst u in de koelkast.

Op het moment dat onze vervoerder uw pakket heeft ingepland, ontvangt u per mail, op de avond voor de levering rond 22.00 uur, een bericht met daarin de verwachte levertijd.

 

Welke bezorgdag kies ik ? 

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Indien u het pakket laat binnenkomen op de dag van de BBQ zelf, loopt u het risico dat het pakket op een tijdstip komt waardoor u het vlees niet meer tijdig kunt ontdooien !

Een bijkomend voordeel is dat indien er toch onverhoopt iets mis mocht gaan, er nog tijd is om dit op te lossen. Bij een levering op de dag van de BBQ zelf is dit een stuk lastiger.

 

Let op: WIJ HEBBEN GEEN INVLOED OP DE AFLEVERTIJD ! 

 

Onze vervoeder werkt niet op Zondag. Mocht er dus onverhoopt iets misgaan met de zaterdag levering, kan er dus NIET op Zondag opnieuw worden geleverd.